Ormekur til kat

profil_billede
profil_billede
+

Ormekur til kat

Her kan du læse alt om ormekure til katte!

Denne side handler om ormekure til katte, det er vore mål at oplyse andre om hvorledes man selv klarer lille sygdomme som lus og lopper, orm, forkølelse og andet derhjemme, i stedet for at tage turen til den dyre dyrlæge, der er så mange penge at spare ved selv at klare det derhjemme og resultatet er det samme, en sund og rask kat eller hund!

Først lad os fortælle lidt om medicien til behandling af orm i katte! Denne er receptpligtig i Danmark og gør man er tvunget til at tage til dyrlægen for at få fat i denne, det er synd for til en så lille sygdom som orm er det ikke nødvendigt, men heldigvis for os dyreejere er der andet medicin på markedet som ikke er receptpligtig og nøjagtigt ligeså godt og effektivt!

Dette medicin er endda mere skånsomt for din kat, da det er lavet på naturlige ingredienser fremfor alle de kemikalier som er i det receptpligtige, og det er efterhånden almen viden at det virker præcis lige så godt!

Medicien kan fåes på denne hjemmeside: Ormekur til kat og koster en fraktion af det som det gør hos dyrlægen, når dette er på plads og du har medicien så skal vi videre og her kommer vejledningen til hvorledes du selv klare en ormekur til kat derhjemme!

Første ting man gør, og dette skal naturligvis gøres løbende og bør gøres ligegyldigt om man checker for orm eller andet, hold øje med katten, hold øje med om katten har opkastninger, dette er første tegn på spoleorm og hvis du kan se hvide strenge i kattens opkast, ligner snore, så er det bare med at komme igang med en ormekur til kat!

Anden ting igen løbende kontrol ved at kigge på kattens afføring med mellemrum, ser man små hvis klumper deri, så er katten ramt af bændelorm og så skal man igen igang med en ormekur til kat.

Selv kuren er nem, læs vejledningen i pakken og gør som der står, det er simpelt og alle kan klare dette. Så får du hurtigt en ormefri kat igen og både katten og du er glade, dig, nok mest fordi du netop har sparet en mindre formue.